Gammel fitte kunsten å være den man er

"Når en del føler sig utilpasse ved at bruge de forskellige ord for kønsdele, handler det om, at vi generelt er dårlige til at snakke om sex og krop. 'Fitte' blev desuden brugt om en hore, og 'kusse' var defineret som kvindens "blusel hvilket både kan betyde hemmelighed og skamfuldhed. Og ikke minst Wenche Mühleisens performancer, what a queen! Føle seg som del av et formfult søsterskap. Men hva koster det dersom du går gjennom de «offisielle» kunstkanalene? Vi taler ikke om den del af kroppen, og den må i hvert fald ikke flagre og fylde for meget i landskabet.

Uredde damer: fittunsten: Gammel fitte kunsten å være den man er

Og jeg vil ikke udelukke, at der gemmer sig noget skam knyttet til mit underliv et eller andet sted i min underbevidsthed. Så meningen var at finde et ord, der ikke er medicinsk, men i stedet både anatomisk dækkende og folkeligt. Enda lavere om kunstgjenstanden er ukurant. Før du kontakter loppemarkedet eller kjører maleriene på dynga, lønner det seg å finne ut hva kunsten er verd. Forestillingen begynder og nu skal publikum have 50 gode råd til en tålelig tilværelse. Om det gjør narr av prosjektet eller forsøker å fremme det humoristiske aspektet er uklart.

Bokstaver, bøker bokhyller: Gammel fitte kunsten å være den man er

Ifølge Den Danske Ordbog er kussen og fissen begge "meget uformelle" ord for kvindens skede og ydre kønsdele - det vil sige de indre og ydre kønslæber, klitoris og skedeåbningen. Det mener både Kvinde Kend Din Krop-redaktør Sara Hornum Inanloo og jordemoder Gry Senderovitz. Kunsten af være lykkelig er instrueret af Rune David Grue frit efter den tyske filosof Arthur Schopenhauer. Sagen mener at få seriøse kunstkjøpere følger med på Finn, og at man derfor ikke treffer riktig marked. Hun nævner 'skamlæbe' og 'skamben' som ord, som både læger og anatomibøger stadig bruger, som et eksempel på, hvordan sproget har knyttet skam til naturlige dele af kvindekroppen.

Om gammel fitte kunsten å være den man er

Vis alle innlegg av gammel fitte kunsten å være den man er →

En Kommentar på “Gammel fitte kunsten å være den man er”

  1. Det er rettigheter som går på. I tillegg har jeg som dame.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *