Norske snapchat jenter normal utflod

Dette fortsetter også videre etter at mensen har kommet igang. Får av og til vondt i klitoris. Hei jente,  du beskriver stram lukt av urinen. . Jeg fikk blødning under samleie, er det farlig? Takk for at du skriver til!Du forteller at du onanerer og at du av og til får vondt i "det lille hodet" i underlivet når. Takk for at du skriver til meg her på Det du forteller om er det som kalles for utflod. . Kan det være herpes? For de fleste vil det etter hvert avta betydelig. Kan man få brun utflod før man får mensen?

Fekk: Norske snapchat jenter normal utflod

Spørsmål angående bivirkninger av medisinen Brintellix. Hei Du har brukt medikamentet Brintellix i 1 uke og har fått en del bivirkninger som du lurer på om kommer til å forsvinne. Utflod er en væske som kommer fra skjeden og livmoren, og er med på å rense skjeden ved å fjerne døde celler og bakterier. Er det normalt å blø lite under mensen, hvorfor er blodet brunt? Kan jeg fortsatt ha klamydia etter en kur? norske snapchat jenter normal utflod

Norske snapchat jenter normal utflod - Den

Jeg har gult utflod. . Når man blør lite. Hvis utfloden din er rosa, tyder mye på at du har en mellomblødning. I tillegg har du hatt. Jeg har rosa utflod, hva kan det være?

Norske snapchat jenter normal utflod - Dirty

Det er normalt at mensen ikke kommer regelmessig de første årene. Lurer på hva det er og hva det kan bety? Er det normalt at utfloden min er slimete og klumpete?

Om norske snapchat jenter normal utflod

Vis alle innlegg av norske snapchat jenter normal utflod →

En Kommentar på “Norske snapchat jenter normal utflod”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *